Wednesday, May 4, 2016

Mexico'2015: 24. Los Mochis (2)

21.04.2016

За този ден няма много за разказване. Nomad е болен, както преди около 4г, когато за пръв път е бил тук. Тогава е продължил към каньона, за да се върне в Мексико Сити, където е прекарал седмица на легло докато успее да си вземе полет за България.
По първоначален план трябваше да се придвижим от El Fuerte, откъдето да се качим на влака El Chepe до Creel. Това по две причини - едната е да не ставаме много рано - влакът от Лос Мочис потегля в 6, докато от Ел Фуерте - към 8:30. До Ел Фуерте са земеделски земи, гледките започвали след това. А до Ел Фуерте можем да се придвижим с автобус, което е доста по-евтино отколкото с влака.
Решaваме да останем в Лос Мочис, за да може nomad да се закрепи. Опитваме се намерим по-евтин хотел, но хотелът, в който преди е отсядал, изненадващо е минал в по-висока категория и си оставаме в настоящия.
Аз използвам удължения престой в Лос Мочис да писателствам.
Слизаме единствено до ресторанта. Виенският шницел от предната вечер е спечелил одобрението си и сега го поръчваме отново. Уви, не е толкова голям, нито толкова вкусен този път. Може би готвачът е друг. Крем карамел също няма. Греда.


Разходи за деня:
стая 625 $
обяд 230 $

No comments:

Post a Comment